schadeservices

Schade aan de auto? Drie Maan hersteld schades van klein tot groot. Uw auto wordt naar volle tevredenheid hersteld!

Onze dienstverlening is zeer divers en we zijn breed inzetbaar!

Drie Maan autogroep is al 25 jaar gespecialiseerd in het herstellen van autoschade. Wanneer u ons inschakelt voor het herstellen van uw schade, wordt de schade eerst vakkundig geanalyseerd door mij. Hierna kunnen we gelijk een indicatie geven van de prijs. Na het tot overeenstemming komen van de prijs, kunnen we de reparatie inplannen. We beschikken over enkele leenauto’s die u eventueel kunt gebruiken tijdens de reparatie werkzaamheden.

U kunt bij ons terecht voor:

Lak & Spuitwerk

spuiten6

Auto's Uitdeuken

uitdeuken.jpg

Velgen reparatie

velgen.jpg

Koplamp schade

koplampen3.jpg

Allround schade

spuiten10

Restauratie

restauraie4.jpg

Uitdeuken

Het kan een ieder overkomen. Je botst tegen een paaltje bij het parkeren of iemand anders let niet op en veroorzaakt een deuk in je auto. Wij herstellen graag de oneffenheden. Van groot tot klein, wij zorgen altijd voor een oplossing!

Lak & Spuitwerk

Krassen in de lak van je auto: of ze nou groot of klein zijn, wij kunnen ze voor u verwijderen. Uw autolak ziet er na een bezoek bij ons in Nieuwe Pekela weer als nieuw uit. Ook voor doffe plekken, schaafplekken en andere oneffenheden in de lak kunt u bij ons terecht!

Wilt u graag uw auto een nieuw jasje geven, of een andere kleur spuiten? Dat is ook geen enkel probleem bij Drie Maan autoschade! Door onze ervaring en doordat we werken met de nieuwste technieken laten we ook u auto weer stralen.

Naast auto’s kunnen wij ook uw meubels, keuken, tuingereedschap, industrie of constructiewerk of zelfs tractoren (of onderdelen) in de lak zetten. Kortom, alles valt te spuiten!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Velgen reparatie

Tijdens het inparkeren per ongeluk langs de stoeprand geschuurd? Een beschadigde velg moet eigenlijk z.s.m. voorzien worden van een nieuwe laklaag!  Wij zijn ervaren in het herstellen van velgen voor alle soorten voertuigen en helpen uw velgen graag aan een frisse en grondige behandeling!

Koplampen

Goede verlichting is belangrijk voor de veiligheid van de auto. Hoewel de koplampen worden beschermd is dat bij een botsing natuurlijk niet genoeg.

Koplampschade is een schade waar je meestal niet snel bij stil staat. Door steenslag en blootstelling aan bijvoorbeeld de zon, worden koplampen dof en gaan ze verkleuren. Op de lange termijn kan een koplamp zelfs gaan eroderen als je er niets aan doet. Bovendien komen auto’s steeds vaker niet meer door de APK vanwege de koplampen!

Vraag bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aan voor het laten herstellen van uw koplampschade.

(Old Timer) restauratie

Wilt u uw klassieker restaureren? Als eigenaar maar bovenal liefhebber van oldtimers en klassieke auto’s snappen we bij Drie Maan als geen ander dat het toevertrouwen van je dierbare oldtimer een gevoelige zaak is. Ook wij zien regelmatig werk dat ronduit slecht is uitgevoerd, door personen die weinig tot geen ervaring hebben met het goed herstellen van oldtimers.

Onze mening is dat een restauratie perfect moet worden uitgevoerd. Daarom is het van groot belang dat de restaurateur specialistische kennis en ervaring heeft op het gebied van uw geliefde klassieker. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Ruitschade

Heeft u ruitschade? Wij regelen het! We proberen altijd eerst de ruit te repareren in plaats van te vervangen, wat u tijd en geld bespaart. Als het echt niet anders kan en de schade te groot is of het gezichtsveld belemmerd wordt, vervangen we alsnog de autoruit. Kom langs en wij helpen u van uw ruitschade af!

Schadeherstel loods

Wij zijn ook uw specialist bij schade aan uw boot, motor of scooter.

Wij helpen u ook graag bij het herstellen van schade aan bijvoorbeeld uw boot, motor of ander gemotoriseerd vehikel. We behandelen elk project met dezelfde zorgvuldigheid en deskundigheid. Welk voertuig ook, Bij ons aan de Jacob de Weerd straat in Nieuwe Pekela wordt het geregeld.