Over ons

Goedkoop, kwaliteit & garantie zijn onze kernwoorden!!

Bezoek ons

Wij zijn een familiebedrijf

gespecialiseerd in autoschadeherstel & Car cleaning

Bij ons in Nieuwe Pekela staan we voor kwaliteit en klanttevredenheid. Onze faciliteiten zijn modern en uiterst professioneel. We werken met de beste materialen, waardoor we hoogwaardigde kwaliteit van de schadeherstel werkzaamheden kunnen garanderen. Naast onze expertise op het gebied van autoschades, hebben we een ook een speciale autopoetsafdeling ingericht. Waar op dit moment al enkele autobedrijven uit de omgeving hun occasions door ons showroom klaar laten maken. Natuurlijk hebben we ook nog veel tevreden particuliere klanten. Het is dus iedere dag keihard bikkelen om alles op tijd klaar te krijgen. En dat doen we met een grote glimlach op ons gezicht!

Excellente service & Kwaliteit!

Wij staan voor onze excellente service. We vinden het belangrijk dat u als klant weer met een glimlach bij ons weggaat. We doen dan ook elke dag net dat extra stapje om hoogwaardige kwaliteit te leveren en onze klanten tevreden naar huis te laten gaan. Of het nu gaat om een deuk in de auto of de auto voorzien van een grondige poetsbeurt: U kunt bij ons terecht! 

Even voorstellen

Mijn naam is Ilyas Korkmaz

En ik herstel graag de schade aan uw auto!

In 2012 ben ik na jaren werkzaam te zijn geweest als schadehersteller bij JK autoschade, mijn eigen schadeherstel- en poetsbedrijf in Nieuwe Pekela begonnen. Ik wilde graag zelfstandig en onafhankelijk mijn opgedane expertise inzetten voor de klant. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en is het bedrijf uitgegroeid tot 1 van de beste schadeherstel/poetsbedrijven van de regio! We zijn dan ook toe aan de volgende stap: een mooie nieuwe locatie met eigen loodsen en panden waarin we onze kwaliteit nog beter tot uiting kunnen laten komen!

Kom eens langs bij ons in Nieuwe Pekela en laat uw schade door ons inspecteren en herstellen. Of rijdt langs voor een uitstekende was of poetsbeurt!

faciliteiten

Wij zijn druk bezig geweest met de verhuizing naar ons nieuwe pand. Hieronder vindt u een impressie van onze nieuwe loodsen, spuitcabines en de showroom studio, waar u uw door ons gepoetste en showroom klaar gemaakte auto’s zelf kunt fotograferen!

Nieuwe wasactie!

Omdat we zo blij zijn met ons nieuwe pand trakteren we uw auto graag op een frisse schoonmaakbeurt! Voor €29,95 wassen en stofzuigen we uw auto! En als u wilt kunt u uw auto ook direct laten poetsen! 

Kom langs en laat uw auto door ons voorzien van een grondige reinigingsbeurt!